33.5 C
Tirana
Friday, June 21, 2024
spot_img

Studentët varin maskat te kangjellat e Ministrisë së Arsimit: Ju jeni virusi

Të rinj nga Tirana dhe rrethet kanë dalë me maska mbrojtëse dhe pankarta të protestojnë përpara Ministrisë së Arsimit, Kryeministrisë dhe Ministria e Shëndetësisë për shkak të urdhrit për kryerjen e mësimit online. Studentët të cilët kanë dalë në protestë kanë shkruar një listë me 4 kërkesa për Ministrinë e Arsimit.

Ata kërkojnë mësim të alternuar midis onlinit dhe auditoreve, rumbursim të pagesave të konvikteve dhe qerave dhe paketat e internetit falas dhe të dedikuara për studentët. Kjo listë me kërkesa është firmosur nga studetët dhe do ti dërgohet ministrisë.

Në shenjë proteste, disa studentët kanë vendosur të heqin maskat përpara ministrisë së Arsimit dhe i kanë varur te kangjellat e ministrisë duke bërë thirrje si: “ju jeni virusi”.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Më të fundit