25.5 C
Tirana
Thursday, June 20, 2024
spot_img

Bill Gates publikoi listën e librave që duhen lexuar gjatë verës

Bill Gates publikoi së fundmi një listë me rekomandime librash për verën, por veçoi një prej tyre. Bëhet fjalë për “How To Know A Person: The Art of Seeing Others Deeply and Being Deeply Seen”, shkruar nga kolumnisti i Neë York Times, David Brooks dhe botuar në tetor 2023.

Në libër, Brooks ofron kërkime dhe këshilla se si të komunikoni më mirë dhe të lidheni me njerëzit e tjerë.

“Më shumë se një udhëzues për biseda më të mira, është një plan për një mënyrë jetese më të organizuar dhe më njerëzore,” shkroi Gates në blogun e tij.

Libri fokusohet në tre tema, të cilat të gjitha mund t’ju ndihmojnë të kuptoni më mirë njerëzit përreth jush: kurioziteti, ndjeshmëria dhe vetëdija.

Related Articles

- Advertisement -spot_img

Më të fundit